mandag den 15. august 2011

Hjemmebryg


Vi er 4 drenge med samme passion - nemlig øl - som er gået sammen om at lave vores eget øl. I første omgang vil denne blog blive brugt som logbog for vores bryg, men senere vil indlæg om vores studieture til blandt andet Belgien komme på bloggen. I Belgien er vi "kendt" som Danish Beer Lovers :-)


Efter megen snak kom vi endelig i gang med vores første bryg. Det er en belgisk Trippel, som forhåbentlig ender med at blive gylden, og meget kraftig i smagen.

Data om brygget:
Belgisk Trippel
Alkohol: 9,6%
EBC (farve): 10
IBU (bitterhed): 24
Gærtype: Overgær

Først skal ALT renses!

Vandet er varmet op til 75 grader og ingredienserne tilsættes.

 Der mæskes i 80 minutter.

 Der mæskes ......

 Der mæskes stadigt .....

 Endelig tappes urten.

 I tilfælde af at der skulle være noget galt med øllet, er der jo ingen grund til at arbejde videre med det. Så derfor blev der løbende taget smagsprøver.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar