Ifølge en opskrift fundet her på nettet, kan
man lave de mest fantastiske kartofler på følgende måde:
Man tager nogle nye kartofler, skraber / skræller dem og putter dem i en foliebakke. Tilsætter ½ tsk. salt, en spiseske
smør og en ½ liter øl med en stor rest-sødme. Det anbefales at man bruger "Redaktøren", men en "Limfjordsporter" fra
Thisted Bryghus kan også bruges. Foliebakken dækkes med sølvpapir og placeres
over indirekte varme i en kuglegrill, i 20 min med låget på.
Herefter tager man
sølvpapiret af og placere foliebakken over til gløderne, altså på direkte varme. Når
øllet er næsten fordampet, tages kartoflerne af og kartoflerne vendes rundt i
sukkeret der er tilbage.
Ovennævnte fremgangsmåde blev fulgt, dog med
vores DDH som væske til kartoflerne. Der kom en fantastisk duft fra grillen, og
kartoflerne så helt rigtige ud. Desværre stod smagen ikke helt mål med duft og
udseende. Flere ved middagsbordet gik så vidt som til at sige, at kartoflerne
var uspiselige :-(
Der bliver naturligvis fulgt op på denne
opskrift, næste gang med de anbefalede ingredienser.
Fortsættelse følger …
Ingen kommentarer:
Send en kommentar