lørdag den 18. februar 2012

På flasker

Efter en periode på 14 dage, med *gæring og omstikning, var øllet klar til at blive fyldt på flasker. Men først skulle endelige vægtfylde måles for begge øl typer og resultatet blev som nedenstående.
 
Brown Abbey Ale - OG: 1054 FG:1012 = 5,6 %
Påskebryg - OG: 1064 FG:1020 = 5,9 %
Desværre endte vi ikke helt på det forventede alkoholindhold i øllet. Brown Abbey Ale typen endte cirka 0,6 % under det forventede. Påskebrygget endte cirka 2 % under det forventede. Det skal nævnes, at øllet smagte aldeles fremragende ved tapning inden karbonering.
* Se gæringen her. 


Påskebryg ved omstikning.

Abbey Brown Ale ved omstikning.

Påskebryg inden tapning på flasker.

Abbey Brown Ale inden tapning på flasker.

Flaskerne er rensede og klar til at blive fyldte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar